För oss på TKMS Precision är A och O!

TK Mätservice är ett företag som grundades 2006 i Örebro av nuvarande Remy Toro som än idag är företagets VD, under åren har fokus legat på att tillhandahålla tjänster inom anläggningsområdet, byggnation och projekteringsmätning.

På grund av utvecklingen på marknaden och en öppen ledning som uppfyllde marknadens krav öppnade företaget sitt tredje kontor i Karlstad.

I februari 2019 startades ett dotterbolag med namnet TK Mätservice i Stockholm AB, vilket är resultatet av ett samarbetet mellan TK Mätservice AB och Melsurvey Sweden AB.

Även om vårt arbete är koncentrerat till dessa tre områden kan vi erbjuda tjänster rikstäckande.

Med företagets expansion har tjänsterna vi erbjuder inom vårt verksamhetsområde utvidgats så att vi kan erbjuda lösningar för mätningar inom civilingenjör, landmätning, flygmätningar, 3D-scanning och 3D-modellering, tjänster som erbjuds med precision, kvalitet och uppmärksamhet till detaljer.

Vad representerar oss

Vi är ett sammansvetsat team med arbetskamrater som alltid stöttar varandra för att vi ska uppnå det bästa resultatet.

Vår affärsidé är att erbjuda mättekniska konsulttjänster för att lösa kundens behov. Företaget lägger stor vikt vid säkerhet på arbetsplatsen och dom anställda går nödvändiga kurser för att kunna utföra deras arbetsuppgifter med kvalité på ett säkert sätt.

TK Mätservice AB och TK Mätservice i Stockholm är medlem i Svenskt Näringsliv och har fullt tecknat kollektivavtal via Almega tjänsteförbunden, Innovationsföretagen.

Vad vi kan hjälpa er med

Organisationen har all utrustning som krävs för att utför dom flesta mättekniska uppdragen och stora erfarenheter inom mätning i följande områden:

Anläggning

Vägar, gator, järnväg, tunnel, VA-jobb, mängreglering, maskinstyrning.

Byggnation

Olika typer av byggnader, allt från en villa till nybyggnation av kvarter med bostäder.

3D-Scanning

Scanning för projektering, volymberäkningar, kulturbyggnader och intern
avdelning för modulering av rådata.

Projekteringsmätning

Olika typer av inmätningar för byggnation och anläggning.

Höjdavvägningar

Kontroller av höjder för exempelvis sättningar och uppförande av nya
fixpunkter.

Stomnät

Uppförande av stomnät med nödvändig utrustning.

Fotogrammetri/Drönarscanning

Ortofoton, situationsplaner, volymberäkningar, 3D modeller.

Är ni i behov av mättekniska tjänster?

Vi tar på oss många olika typer av uppdrag och levererar alltid med kvalité och hög precision. Tveka inte att höra av er för mer information.
Kontakta oss